:Esesli Listesi  Arama  KAYIT OL  Haydi KATIL
Esesfutbol.com | Taraftar Area
 Kırmızı Şimşekler I Eskişehirspor : Diğer : Esesfutbol.com | Taraftar Area
Konu: Forum & Site için Öneri & Şikayetleriniz YANIT Yaz Yeni Konu Yolla
Sayfa   30 ileri >>
Yazar Mesaj
simsek26
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Site Yönetimi!!!

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI simsek26 Cevaplabullet Konu: Forum & Site için Öneri & Şikayetleriniz
    Yollama Zaman: 25-Mayıs-2006 Saat 00:13

tabii takymymyz ?ampiyon  olunca koca ESKY?EHYRDE -TÜRKYYEDE heryerde bir harektlenme oldu?u gibi sitemizde de  hareketlenmeler,güzel geli?meler ve  sürprizler  olacaktyr..

Bizlerden böyle  isteklerde bulunmanyz  sitede aktif durumda bulunmanyz bizleri mutlu ediyor..

Te?ekkürler Taraftar !

http://www.esesfutbol.com

Bary?...
IP
seynur26
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI seynur26 Cevaplabullet Yollama Zaman: 25-Mayıs-2006 Saat 21:48
Sitemiz böyle güzel oldukça bizlerde güzel olmaya her zaman hazyryz
Bir ben degil alem sana hayran diye SEVDIM
IP
hüsnü
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI hüsnü Cevaplabullet Yollama Zaman: 27-Mayıs-2006 Saat 08:26

SYTEYE BYRKAÇ YAZI YAZMI?TIM. ?AMPYYONLUKLA YLGYLY ERTESY GÜN BAKTI?IMDA HEPSYNYN SYLYNDY?YNY GÖRDÜM, ACABA  YANLI? BY?EY MY YAZDIM DYYE BUGÜNE KADAR KENDYME SORDUM.  SYZ SÖYLEYYN BEN NERDE YANLI? YAPTIM. YAZILARI BÜYÜK FONTLA YAZMAK YASAK MI ? KÜÇÜK YAZILARI ZOR OKUYORUM. SYYAHIN ÜZERYNE KIRMIZI RENK HARFLER KÜÇÜK YAZILINCA GÖZLERYM YORULUYOR. BÜYÜK YAZINCA YER MY KALMIYOR ?  LÜTFEN BANA BYLDYRYN... 

kikikies
IP
Guests
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI Guests Cevaplabullet Yollama Zaman: 27-Mayıs-2006 Saat 12:13
    Hüsnü bey yazylarynyzda aykyry bir?ey yoksa forum ya da site yönetimi onlary kesinlikle silmiyorlar yazdyklarynyzy bir konu açarak forumumuza iletmi?seniz ve açmy? oldu?unuz o konuya cevap gelmemi?se konu güncelli?ini kaybetmi?tir açmy? oldu?unuz konu hala aktiftir ama ana sayfada görülmeyebilir.. fakat siz kendi konunuzu AKTYF KONULAR BÖLÜMÜNDEN bulabilirsiniz...Bazen oluyor bizimde açmy? oldu?umuz bazy konular gözden kaçabiliyor bide bu aralar zaten hepimiz zafer sarho?uyuz.. Burada hepimizin amacy ayny de?ilmi zaten her?ey ESES için         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         saygylarymla
IP
hüsnü
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI hüsnü Cevaplabullet Yollama Zaman: 27-Mayıs-2006 Saat 16:17
Lejyoner karde?im; yazyma cevap verdi?in için öncelikle ?ahsynyza te?ekkür ediyorum. müsaaden olursa yazdy?ym yazydan bir örnek yazayym buraya BYZY YHYA  ETTYNYZ( BUNU N SAKINCALI OLDU?UNU ZANNETMYYORUM. olsa olsa gündemden dü?mü?tür.  saygylar ve sevgiler
kikikies
IP
YASO
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI YASO Cevaplabullet Yollama Zaman: 27-Mayıs-2006 Saat 22:15
sevgili arkadaslar zaten aykyry yazy olmadykça silinmez bunlar forum kurallaryndada yzyyor lejyoner arkadasyn dedi?i gibi konu aktifli?ini kaybetmi?tir ve ya diyelimki siz mesela diyorum transferler bölümne takymdan haber yazarsanyz silinir ama bu mesela üstünüze alynmayyn
saygy ve sevgilerle
Siyah Kirmizi Anadolu Yildizi

IP
simsek26
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Site Yönetimi!!!

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI simsek26 Cevaplabullet Yollama Zaman: 28-Mayıs-2006 Saat 02:37

merhabalar  ben de site yönetiminden olarak  konuya cevap  verme sorumlulu?unda  hissediyorum kendimi.....

sayyn hüsnü bey ;

ben sildi?im konulary ya msn den o  ki?iye bildirmeye çaly?yyorum yada uyary alanlar bölümüne yazmaya çaly?yyorum.forum  yöneticisi  arkda?laryma  da sildi?i konulary  konuyu  açana belirtmeleri  gerekti?ini  söyledim...Onlarda  ellerinden  geldi?i  kadar bu konuda hassaslar..Konuyu kim açmy?sa silindiyse o  ki?iye bildirmeye  çaly?yyoruz..Fakat açmy? oldu?unuz konu ?ampiyon oldu?umuz  gün  yada o günden 1-2 gün sonra açylmy?sa haber  verme imkany olmamy? olabilir.çünkü o gün hiçbir konu silmeme ra?men birçok konu kalabaly?y oldu?unu gördüm...herkes kendi dü?üncesi için bir konu açmy? TEK KONU BA?LI?I ALTINDA toplanamamy?yz...

SAYGILAR...

YRTYBAT MSN

baris@esesfutbol.com

es_basbaris_es@hotmail.com

http://www.esesfutbol.com

Bary?...
IP
perviz
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI perviz Cevaplabullet Yollama Zaman: 31-Mayıs-2006 Saat 19:36
HERKESYN YSTEGY KENDYNE AMA BENYM YSTEGYM EsEs YÇYNDYR BAZI KONULAR AÇIKLANMAK ZORUNDA DY?YLDYR TAKIM YÇYNDEKY GELY?MELER HEMEN SYTEDE YAYINLANIRSA BU BYZYM VE EsEs YÇYN ZARARLI OLABILIR ONUN YÇYN BEKLEMEK SABRETMENYN NE OLDU?UNU ÖGRENMEYE ÇALISIP TAKIM YÇYNDEKY GELY?MELERY ZAMANLA ÖGRENYRYZ ZATEN TAMAMMI BENYM CANIM KARDESYM  SYZY VE EsEs Y SEVYYARUZ SAYGILARIMLA :::))))
IP
esesserkan
Site Yönetimi
Site Yönetimi

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI esesserkan Cevaplabullet Yollama Zaman: 28-Eylül-2006 Saat 21:54
Sevgili Eskişehirsporlular;
Esesfutbol.com sitemiz Eskişehirspor için elinden gelen her?eyi yapmak için çalışyyor.Ancak foruma katılımın az olduğunu görüyorum.Sitenin hiti konusunda bir sorun yok.Herkes siteye giriyor ama foruma yazı yazılmıyor.Böyle gitmesi dahilinde forumu kaldırma yada sizlerin görüşleriyle geliştirme çalışmalaryna gireceğiz.
Görüş ve fikirlerinizi bekliyoruz.

Yenileyen esesserkan - 24-Aralık-2006 Saat 22:15
ÜYELERİMİZ LÜTFEN OKUYUNUZTIKLA
IP
mEEt
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI mEEt Cevaplabullet Yollama Zaman: 28-Eylül-2006 Saat 22:42
yeterince forum sitesi var.bence site haber sitesi oLark kaLsyn.ForumLAr kapanSyn..
IP
Sayfa   30 ileri >>
YANIT Yaz Yeni Konu Yolla
Konuyu YAZDIR Konuyu YAZDIR

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Yollama
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevaplar Silme
Kapalı Forumdaki Cevaplar Duzenle
Kapalı Forumda Anket Ama
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma