:Esesli Listesi  Arama  KAYIT OL  Haydi KATIL
Esesfutbol.com | Taraftar Area
 Kırmızı Şimşekler I Eskişehirspor : Diğer : Esesfutbol.com | Taraftar Area
Konu: Forum & Site için Öneri & Şikayetleriniz YANIT Yaz Yeni Konu Yolla
<< Geri Sayfa   30
Yazar Mesaj
hamza_26
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI hamza_26 Cevaplabullet Yollama Zaman: 09-Mayıs-2010 Saat 13:29
Kardeşim bu forumun başlığı nedir?İstek,şikayet ve öneri değil midir?Bende bir yanlışın düzeltilmesi için öneride bulundum ama bazı arkadaşlar kendilerini admin,yönetici gibi görüp burada bizleri suçladılar.Benim önerim bazı saçma isteklerden daha farklı olup çok önemli olan bir konuya değindim.Bir takımın logosu o takımı temsil eder.Eğer yanlış logo kullanılırsa takımımızı yanlış temsil etmiş oluruz.Şehireski arkadaşımda bu önerimi dikkate alıp onunla ilgili gerçek olan neyse onu söylemiştir.Yanlışın düzeltilmesi dileğiyle...İlginiz için teşekkür ederim...
Sevdan bir ateş ES-ES'im...
IP
hamza_26
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI hamza_26 Cevaplabullet Yollama Zaman: 09-Mayıs-2010 Saat 13:32
Orjinalini yazan: sampiyoneses1

play_es  kullanıcı adlı arkadaşa katılıyorum bi seferde bu sitenin eskisehirspor.com ve resöi siteden kat kat fazla yaptığı şeyleri söylseniz şaşardım. sadece eleştirmekten ve insanların çabalarını ve çalışma azimlerini baltalamaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.
Madem herşeye bu kadar dikkat ediyorsunuz "şehireski" kulanıcı adlı arkadşaım önce bir gerçek ismini yaz profiline. öyle es geçme. ilk baş bunlara bu önem verinde sonra milleti eleştirin.
Sende o zaman yaşını yazda ona göre sana hitap edelim olur mu?Madem çok önem veriyorsan bu bilgilere msn,yaş,meslek hepsini doldursaydın;)
IP
powerkan
Uzman Yazar
Uzman Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI powerkan Cevaplabullet Yollama Zaman: 09-Mayıs-2010 Saat 13:55

uzatmayalım beyler artık. ilgili sorunu söyledik, site yönetimide yeni seozmda yeniden düzenleneceğini söyledi. Bu arada anasayfanın alt taraflarında güzel değişiklikler yapılmaya başlanmış Ayrıca Online lisanslı Eskişehirspor ürünü alımı içinde tekrardan sitemize teşekkürler..

IP
şehireski
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI şehireski Cevaplabullet Yollama Zaman: 24-Temmuz-2010 Saat 21:44
2010-2011 Rodrigo Tello konusu iki sefer açılmış,biri ''Futbolcularımız ve teknik Heyet'' Forumu altında (yani olması gereken yerde) İkincisi ''Eskişehirspor Altyapı ve Bayan Takımları'' Forumunda.
IP
hamza_26
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI hamza_26 Cevaplabullet Yollama Zaman: 25-Temmuz-2010 Saat 15:35

Resmi armamız sitemizde ne zaman kullanılmaya başlanacak?

IP
kaganes
Alışmış Yazar
Alışmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI kaganes Cevaplabullet Yollama Zaman: 10-Ağustos-2010 Saat 21:26
 ben bir müddetttir Azerbaycandayım, profilimde konum bilgisini değiştiremiyorum. moderatörler bu konuda bana yardımcı olabilirlerse sevineceğim. şimdiden teşekkürler. Bu arada herkesin Ramazan ayı hayırlı olsun, Baküden tüm Es-Es taraftarına selamlar.
ŞAMPiYON ES ES
IP
Atiim_26
Site Yönetimi
Site Yönetimi

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI Atiim_26 Cevaplabullet Yollama Zaman: 10-Ağustos-2010 Saat 23:43
Orjinalini yazan: kaganes

ben bir müddetttir Azerbaycandayım, profilimde konum bilgisini değiştiremiyorum. moderatörler bu konuda bana yardımcı olabilirlerse sevineceğim. şimdiden teşekkürler. Bu arada herkesin Ramazan ayı hayırlı olsun, Baküden tüm Es-Es taraftarına selamlar.

Uzun bı süre sonra Sitedeyım moderator olarak devam edıyorum.Bana ulaşırsan elimden gelenı yaparım...
Alayına Deqıl Kralına ''Es-Es''
IP
<< Geri Sayfa   30
YANIT Yaz Yeni Konu Yolla
Konuyu YAZDIR Konuyu YAZDIR

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Yollama
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevaplar Silme
Kapalı Forumdaki Cevaplar Duzenle
Kapalı Forumda Anket Ama
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma