| ||||||||||||||||
| Taraftar Grupları | |
| Konu: Tezahürat Sorunu | |
| << Geri Sayfa 4 ileri >> |
| Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
|
ugurkarapaca
Tanınmış Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 17-Ağustos-2009 Saat 14:23 |
|||||||||||||||
|
Dün Bursa maçında gördüğüm ve üzüldüğüm bir konu var. Açık tribünde taraftar birliği tezahürat konusunda pek iyi değil bence. Daha yeni bestelerle daha birlikte hareket edildiği takdirde zaten bizim ortaya çıkardığımız tribün kültürünü daha üst seviyelere taşımış oluruz.
|
||||||||||||||||
ESKISEHIRSPORUM BUGÜN SENI DÜNDEN ÇOK SEVDIM YARIN DAHADA ÇOK SEVECEGIM
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
kızılcıklı2606
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 27-Ağustos-2009 Saat 20:38 |
|||||||||||||||
|
bence arkadaşlar taraftar grubları birleşsin başına kubilay reis geçsin |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
kirmizisimsek
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 27-Ağustos-2009 Saat 20:42 |
|||||||||||||||
|
Ççzümler çok mantıklı hepsi kapalı da buluşsun hem tek ses tek nefes hemde daha iyi bir görüntü olur
|
||||||||||||||||
|
Ne taptık paraya pula;ne de khbe bizansa
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
ekotim
Tanınmış Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 27-Ağustos-2009 Saat 21:07 |
|||||||||||||||
|
ne şampiyonluklara ne de kupalara
benim aşkım bir tek sana kırmızı siyah
yaşıyorsam nedenimsin
aldığım nefesimsin
eskişehir sen benim herşeyimsin..
eskişehir sen benim
birtanemsin herşeyim
senin için şu canımı
göz kırpmadan bile veririm...
bir sevdaya vurulduk
siyah ile kırmızı
sen bu alemin anadolu yıldızı
biz herşeyden vazgeçtik
bir senden geçmedik
uğruna gençliği herşeyi feda ettik..
cennettir bu dünya seni sevene gerçek olur her rüya esesliyim diyene(ebru gündeş seninle doğmuşum şarkısı)
Yenileyen ekotim - 27-Ağustos-2009 Saat 21:08 |
||||||||||||||||
|
Aşk-ı Şehir...Hiç Vazgeçmedik...Şehr-i Müdafa..
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
kaganes
Alışmış Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 27-Ağustos-2009 Saat 22:07 |
|||||||||||||||
|
ben hemen hemen her maçta kavga eden taraftar görmekten bıktım. herkes stada aynı amaç için gitmişken bu kavga işi nerden çıkıyor anlamıyorum. grup sayısı çok fazla. bir yerde bi tezahurat başlıyor öbür taraftan ayrı sesler geliyor. bi taraf ayağa dediğinde karşı tarafın fişek gibi kalkması lazım. en azından gruplar tezahürat konusunda birbirine destek olursa hem daha çok ses çıkar hem de zaman içinde tek gruba doğru yol alınmış olur bence.
diğer tarftan biz taraftarın tek yürek olduğu günleri de gördük. kimse grupsuz kalacacağını düşünmesin bence. 1978den bu yana ben buna çok şahit oldum. kimseyi kırmak istemem ama ES ES imin menfaatleri için gruplar biraz fedakarlık yapmalı diye düşünüyorum.
Yenileyen kaganes - 27-Ağustos-2009 Saat 22:19 |
||||||||||||||||
|
ŞAMPiYON ES ES
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
ekotim
Tanınmış Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 27-Ağustos-2009 Saat 22:57 |
|||||||||||||||
|
sayın kaganes açıkta yada başka tribünde çıkacak münferit kavgalar hep devam edecektir ne kadar istemesekte..gerçekten tek grup olması için açığın üstünün kapanması şart açık tribünden çok şey beklemek haksızlık gibi bence açığın üstünün kapandığı zaman bütün açığın ayakta bağırdığını düşünemiyorum zaten o yankı süper bi desibel çıkarır gibime geliyor jenerasyon alttan çok iyi geliyor bende bizim tribünlerin grupsuz kalacağını inanmıyorum..türkiyenin en tutkulu taraftarıyız biz...
|
||||||||||||||||
|
Aşk-ı Şehir...Hiç Vazgeçmedik...Şehr-i Müdafa..
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
esÇeRKeSes
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 28-Ağustos-2009 Saat 16:29 |
|||||||||||||||
|
ilk maçtı beyler olur o kadar kolay degıl on bin adam birlikte duruyo açıkta =) birbirimize saldırmayı bile özlemişiz =)
|
||||||||||||||||
|
Biz ESKİŞEHİR liyiz işte FARKIMIZ...!!!
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Guests
Misafir
|
![]() Yollama Zaman: 28-Ağustos-2009 Saat 16:57 |
|||||||||||||||
|
Orjinalini yazan: esÇeRKeSes
ilk maçtı beyler olur o kadar kolay degıl on bin adam birlikte duruyo açıkta =) birbirimize saldırmayı bile özlemişiz =) Abi mesele neyse ne olmamalı bunlar ya...Kabul edemiyorum...Renkdaşlar neden birbirine girsin ki..Herkes oraya Es-Es'i desteklemeye geliyor..Aranızda problem olabilir,çıkışta paylaşın kozlarınızı da adımızı kirletmeyin hoş olmuyor...
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Guests
Misafir
|
![]() Yollama Zaman: 28-Ağustos-2009 Saat 16:59 |
|||||||||||||||
|
Orjinalini yazan: ekotim
sayın kaganes açıkta yada başka tribünde çıkacak münferit kavgalar hep devam edecektir ne kadar istemesekte..gerçekten tek grup olması için açığın üstünün kapanması şart açık tribünden çok şey beklemek haksızlık gibi bence açığın üstünün kapandığı zaman bütün açığın ayakta bağırdığını düşünemiyorum zaten o yankı süper bi desibel çıkarır gibime geliyor jenerasyon alttan çok iyi geliyor bende bizim tribünlerin grupsuz kalacağını inanmıyorum..türkiyenin en tutkulu taraftarıyız biz... Açığın üstünün kapanıp bütün grupların tek çatıda toplanmasını gerçekten hayal edemiyorum,çünkü hayalimi bile aldı götürdü yönetim :))
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
hakanozturk
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 28-Ağustos-2009 Saat 18:39 |
|||||||||||||||
|
acıkta yaptıgımız tezahuratların hepsi ilk önce havaya sanki oradan ataturk caddesinden aşagıya gidiyor:) tribünün üstünün bu zamana kadar kapanmaması zaten garip, bu zamandan sonra da şart olmalı yazık bu kadar taraftara...
|
||||||||||||||||
|
ES-ES im bak işte, taraftarın herzamanki yerinde, sen iste geliriz, senin için seve seve ÖLÜME...
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
| << Geri Sayfa 4 ileri >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Yollama Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevaplar Silme Kapalı Forumdaki Cevaplar Duzenle Kapalı Forumda Anket Ama Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|