:Esesli Listesi  Arama  KAYIT OL  Haydi KATIL
Taraftar Grupları
 Kırmızı Şimşekler I Eskişehirspor : Eskişehirspor : Taraftar Grupları
Konu: Tezahürat Sorunu YANIT Yaz Yeni Konu Yolla
<< Geri Sayfa   4 ileri >>
Yazar Mesaj
Guests
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI Guests Cevaplabullet Yollama Zaman: 28-Ağustos-2009 Saat 21:39
Gel de bu derdini yönetime ve büyüklerimize anlat :)) açığın üstünü kapatsınlar bu kadar iddialı konuşuyorum Çarşı'dan fazla ses çıkmazsa adam değilim ya.. ben ve benim gibi bi taraflarını yırtıp beyin damarlarını çatlatanlar,her maç sonunda bağırması bile fısıltı olan arkadaşlar varken,açığın kapanıp eski taraftarımızın herkesinin ayakta alkışlayacağı bir açık oluşturmak lazım... 
IP
mrt26195
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI mrt26195 Cevaplabullet Yollama Zaman: 28-Ağustos-2009 Saat 21:58
açık tribüne ve amigolara sanki biraz haksızlık ediyoruz.10 bin taraftarı 3-5 amigonun idare etmesi mümkün degil.Açık tribün daha iyi tezahurat yapmalı diyoruz bence de öyle olmalı ancak açık tribüne gelinceye kadar kapalı tribünde kızılcıklı-nefer-ayder haricinde tezahurat yapan var mı?
Siyah-Kırmızı , Şampiyon ES ES
IP
kaganes
Alışmış Yazar
Alışmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI kaganes Cevaplabullet Yollama Zaman: 28-Ağustos-2009 Saat 23:34
 o kadar tarartarı üç beş kişinin idare etmesinin zor olduğunu ben de biliyorum. ama bir tek amigo orhan bu işi çok iyi yapıyordu. unutmayalım Türkiye'de amigoluğu da biz başlattık.
 Zaten tribünler şu haliyle de muhteşem ama birlik beraberlik sağlansa çok daha güzel şeyler çıkacak. biz bir beşiktaş maçında sigarayla bile tezahürat yapmıştık mesela.
ŞAMPiYON ES ES
IP
ekotim
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI ekotim Cevaplabullet Yollama Zaman: 29-Ağustos-2009 Saat 01:52
 bazı arkadaşlar biraz daha tribün psikolojisini yaşamaya çalışsa öyle yazsa çok iyi olmaz mı ben bursa maçında açıktaydım altesin hemen yanında maçta etkili olduğumuz dakikalarda ne fener ne inbe kartal  bestesi girmek yerine oley saldır eskişehir diye tempo tutmak inanın bu tribün işlerinden anlıyan bir çok insan bir maça girdiğinde maç kadar tribünü de yaşamaya çalışır önemli çok sağlam besteniz olması değil doğru zamanda ve doğru yerde bağırmaktır besteyi bence gerçekten bizim tribünlerimizde beste sorunu yaşanıyor bunun nedeni tribüncü yada esesliyim her kişinin ilgisizliğinden kaynaklanıyor bir beste yapmak çok mu zordur kimi zaman bunu düşünürüm aslında hayır çok zor değil bu kadar grubumuz var neden beste çıkmıyor diye düşünüyorum...bilmeyen yapamayan arkadaşlara da söylüyorum herhangi bir şarkının bir müziğin ritmini al ooooo diye diye tekrarla melodisi çıkar zaten bestenin içinede hasbel kader kat biraz aşk tutku sevgi sadakat alsana beste bu kadar zormudur ya..deplasman otobüslerinde bildiğimiz besteleri söylüceğimize sağda solda bir baba çekeciğimize hep espana espana diye tutturacağımıza artık tribüncü kardeşlerimizin yeni bestelerini duyalım dinleyelim o zaman tezahürat sorunu düzelebilir bu konu daha derin ama spontone yazmak zorunda kaldım..
Aşk-ı Şehir...Hiç Vazgeçmedik...Şehr-i Müdafa..
IP
Guests
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI Guests Cevaplabullet Yollama Zaman: 29-Ağustos-2009 Saat 15:44
Orjinalini yazan: ekotim

bazı arkadaşlar biraz daha tribün psikolojisini yaşamaya çalışsa öyle yazsa çok iyi olmaz mı ben bursa maçında açıktaydım altesin hemen yanında maçta etkili olduğumuz dakikalarda ne fener ne inbe kartal  bestesi girmek yerine oley saldır eskişehir diye tempo tutmak inanın bu tribün işlerinden anlıyan bir çok insan bir maça girdiğinde maç kadar tribünü de yaşamaya çalışır önemli çok sağlam besteniz olması değil doğru zamanda ve doğru yerde bağırmaktır besteyi bence gerçekten bizim tribünlerimizde beste sorunu yaşanıyor bunun nedeni tribüncü yada esesliyim her kişinin ilgisizliğinden kaynaklanıyor bir beste yapmak çok mu zordur kimi zaman bunu düşünürüm aslında hayır çok zor değil bu kadar grubumuz var neden beste çıkmıyor diye düşünüyorum...bilmeyen yapamayan arkadaşlara da söylüyorum herhangi bir şarkının bir müziğin ritmini al ooooo diye diye tekrarla melodisi çıkar zaten bestenin içinede hasbel kader kat biraz aşk tutku sevgi sadakat alsana beste bu kadar zormudur ya..deplasman otobüslerinde bildiğimiz besteleri söylüceğimize sağda solda bir baba çekeciğimize hep espana espana diye tutturacağımıza artık tribüncü kardeşlerimizin yeni bestelerini duyalım dinleyelim o zaman tezahürat sorunu düzelebilir bu konu daha derin ama spontone yazmak zorunda kaldım..

Erkan Abi bütünüyle sana katılmıyorum.Sebebini açıklayayım.Doğru yerde ve doğru zamanda bağırdı açık tribün bursa maçında,ben de açıktaydım biliyorum.

Gelelim beste muhabbetine...Eskişehirspor'un Kızılcıklı Tribününün önde gelen reislerinden Tümay Abi ile geçen sene bu konunun muhabbetini yapmıştık msnde.Bana dedi ki o kadar çok beste var ki anlatamam sana bunu..Yeni sezona yeni bestelerle gireceğiz..Ama tutmadı demek ki.. Nefer tribününde söylenen o kadar güzel besteler vardı ki hepsi kayboldu..Sorun besteyi bulmak da değil,kullanmakta...Beste çok,inanın çok..Ama kullanım yok..

Peki kullanım sorununu nasıl aşabiliriz..Bence maç öncesi girişte herkese bir dosya kağıdı maçta söylenecek besteler yazılıp,ezberletilmeleri sağlanabilir.Tribünden de öğretilebilir ama bu daha sağlıklı ve daha az enerji isteyen bir iş..Hatırlar mısınız,A liginde evimizdeki ilk maçımızı,İBB spor'la yaptık..Tribün şovu ve ardından yapılacakları kağıtlara yazılıp herkese dağıtılmadı mı? yapıldı peki ne kadar başarılı oldu? bence kusursuz denecek kadar yüksek bir oran ile...Yani sorun beste bulmak da değil,dediğim gibi kullanmakta..
IP
esesle_qoksel
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI esesle_qoksel Cevaplabullet Yollama Zaman: 19-Ekim-2009 Saat 18:21
Tek çözüm kızılcıklı ayder v.s diğperleri bütün hepsi yerine 1 tane taraftar grubu oluccak bazı arkadaşlarımızın bahsettiği gibi tek ses olucak bütün stad..
aLaYıNa iSYaN öLüMüNe eSeS
IP
Guests
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI Guests Cevaplabullet Yollama Zaman: 20-Ekim-2009 Saat 11:08
Ya Da Kapalı Acık diye iki tane grup olsun. Kapalı Kızılcıklı, Acık nefer vs
IP
KILL4ESES
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI KILL4ESES Cevaplabullet Yollama Zaman: 22-Ekim-2009 Saat 07:57
bu tezahürat mesela niye artik yapilmiyor???

Her Zaman, Her Yerde, Ölümüne, Inadina ESES!
IP
rakbu237
Tanınmış Yazar
Tanınmış Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI rakbu237 Cevaplabullet Yollama Zaman: 26-Ekim-2009 Saat 16:09
taraftar grup sayısını azaltıp 1 veya 2 ye indirirsek hem çok ses çıkar hem de aynı tezahuratı bütün stad yapar bence böyle yapmalıyz
IP
es-esmania
Yeni Yazar
Yeni Yazar

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ALINTI es-esmania Cevaplabullet Yollama Zaman: 26-Ekim-2009 Saat 16:13
Orjinalini yazan: rakbu237

taraftar grup sayısını azaltıp 1 veya 2 ye indirirsek hem çok ses çıkar hem de aynı tezahuratı bütün stad yapar bence böyle yapmalıyz

kardeşim bravo sana. nasıl bursa da teksas, kocaeli de hodri meydan, ankaragücü gecekondu, galatasaray ultraaslan, beşiktaş çarşı gibi mesela tek grup olmalı ama 90 dakka susmayan.

bizde ki gürültü kirliliği hele kızılcıklı nefer götgöte iki grup bile ayrı telden çalıyo ya ona bile hayret ediyorum.
Her Zaman Her Yerde En Büyük ES-ES. ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ESSSSS
IP
<< Geri Sayfa   4 ileri >>
YANIT Yaz Yeni Konu Yolla
Konuyu YAZDIR Konuyu YAZDIR

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Yollama
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevaplar Silme
Kapalı Forumdaki Cevaplar Duzenle
Kapalı Forumda Anket Ama
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma