| ||||||||||||||||
| Taraftar Grupları | |
| Konu: Dorylaion prensES'leri | |
| << Geri Sayfa 5 ileri >> |
| Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
|
gamze26
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 10:48 |
|||||||||||||||
|
tribün olarak kızılcıklı-nefer i tercih edeceğiz onlar destekliyolar bizi yanımızda olduklarını biliyoruz
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
crazy_eses_26
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 15:31 |
|||||||||||||||
|
gerçekten sonuna kadar destek verdiğim bir oluşumdur.bazı bayan taraftar oluşumundan olanlar atıp tutuyo yok herkes bi grup kursun o zman,yok öle bi grup ben hatırlamıorum falan filan..''GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ YÖNLENDİREMEZ'' diye bir atasözü vardır.neyse konuyu daha fazla uzatmayayım.hayırlara vesile olmasını dilerim..
|
||||||||||||||||
|
dorylaion prensES'leri !!!
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
crazy_eses_26
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 15:36 |
|||||||||||||||
|
bu arada tribüne gelmek isteyen bikaç bayan arkadaşlarım var.onları sizlere yönlendirmem mümkün mü ? cevabı vericek arkadaş profilimdeki msn adresine e-mail atarak veya ekleyerek verirse sevinirim..
Yenileyen crazy_eses_26 - 14-Eylül-2009 Saat 15:38 |
||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
powerkan
Uzman Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 15:54 |
|||||||||||||||
|
Aslında Dorylaion prensES'lerine katılım yada bilgilendirmeyi site yönetimi ve grup lideri artaklaşa karar verip bu sayfadan bildirelirlerse internet ortamındaki bağlantı sağlam olmuş olur hemde esesfutboldan tüm gelişmeleri bir tıkla herkes haberdar olmuş olur. Bende site yönetimi ve grup lideri bir düşünmeli derim. Herkers için faydalı olur bence.
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Krmzı_SiyaHüLya
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 18:37 |
|||||||||||||||
|
powerkan öneriniz çok güzel bunu toplantımızda değerlendireceğiz ilginiz için teşekkür edriz
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Krmzı_SiyaHüLya
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 18:41 |
|||||||||||||||
|
Orjinalini yazan: crazy_eses_26
gerçekten sonuna kadar destek verdiğim bir oluşumdur.bazı bayan taraftar oluşumundan olanlar atıp tutuyo yok herkes bi grup kursun o zman,yok öle bi grup ben hatırlamıorum falan filan..''GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ YÖNLENDİREMEZ'' diye bir atasözü vardır.neyse konuyu daha fazla uzatmayayım.hayırlara vesile olmasını dilerim.. öncelikle destekleriniz için çok sağolun olumsuz yorumları bizlerde görüyoruz ama arkadaşlar Eskişehirsporu yeni yeni takip etmeye başladıkları için daha önce böyle bir gurup olduğunu bilmemeleri normaldir bu gurup vardı zaten yeni kurulan bir gurup değildir herkese kendi içerisinde başarılar ne diyelim
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
esesserkan
Site Yönetimi
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 18:45 |
|||||||||||||||
|
Powerkan, Hülyanın dediği gibi çok güzel bir öneri. Bize teklif vs gibi bir yardım istendiği an herkesin bildiği gibi ilk önce biz yardımcı olmak isteri Eskişehirspor camiası olarak.
Yenileyen esesserkan - 14-Eylül-2009 Saat 18:47 |
||||||||||||||||
|
ÜYELERİMİZ LÜTFEN OKUYUNUZTIKLA
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
crazy_eses_26
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 19:10 |
|||||||||||||||
|
Orjinalini yazan: Krmzı_SiyaHüLya
aynen aynen..tekrar sizleri aramızda görmekten mtluluk duyarız..bu arada moderatör,bazen giriş yapmamıza rağmen site içinde bi yere girdiğimizde giriş yapmalısınız diyor.neden bilmiorum belki benden dolayıdır..anlayamadım ben...nese burdan takip edicem gelişmeleri,bayan arkadaşlarımı yönlendirmek için bekliyorum.inşallah en güzelini en özelini yaparsınız.tribünde başarılar dilerim..
gerçekten sonuna kadar destek verdiğim bir oluşumdur.bazı bayan taraftar oluşumundan olanlar atıp tutuyo yok herkes bi grup kursun o zman,yok öle bi grup ben hatırlamıorum falan filan..''GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ YÖNLENDİREMEZ'' diye bir atasözü vardır.neyse konuyu daha fazla uzatmayayım.hayırlara vesile olmasını dilerim.. öncelikle destekleriniz için çok sağolun olumsuz yorumları bizlerde görüyoruz ama arkadaşlar Eskişehirsporu yeni yeni takip etmeye başladıkları için daha önce böyle bir gurup olduğunu bilmemeleri normaldir bu gurup vardı zaten yeni kurulan bir gurup değildir herkese kendi içerisinde başarılar ne diyelim |
||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
esesserkan
Site Yönetimi
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 19:25 |
|||||||||||||||
|
Orjinalini yazan: Krmzı_SiyaHüLya
gerçekten sonuna kadar destek verdiğim bir oluşumdur.bazı bayan taraftar oluşumundan olanlar atıp tutuyo yok herkes bi grup kursun o zman,yok öle bi grup ben hatırlamıorum falan filan..''GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNİ YÖNLENDİREMEZ'' diye bir atasözü vardır.neyse konuyu daha fazla uzatmayayım.hayırlara vesile olmasını dilerim.. öncelikle destekleriniz için çok sağolun olumsuz yorumları bizlerde görüyoruz ama arkadaşlar Eskişehirsporu yeni yeni takip etmeye başladıkları için daha önce böyle bir gurup olduğunu bilmemeleri normaldir bu gurup vardı zaten yeni kurulan bir gurup değildir herkese kendi içerisinde başarılar ne diyelim aynen aynen..tekrar sizleri aramızda görmekten mtluluk duyarız..bu arada moderatör,bazen giriş yapmamıza rağmen site içinde bi yere girdiğimizde giriş yapmalısınız diyor.neden bilmiorum belki benden dolayıdır..anlayamadım ben...nese burdan takip edicem gelişmeleri,bayan arkadaşlarımı yönlendirmek için bekliyorum.inşallah en güzelini en özelini yaparsınız.tribünde başarılar dilerim.. Bu üyeliğine giripte girmiyormuş gibi gözükmesinin sebebi tarayıcınızın çerez ayarlarından ötürüdür. Çözüm için araçlar - internet seçenekleri- DosyA sil ve TANIMLAMA BİLGİSİ Sİl işlemlerini yapmanız gerekmektedir. |
||||||||||||||||
|
ÜYELERİMİZ LÜTFEN OKUYUNUZTIKLA
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
crazy_eses_26
Yeni Yazar
|
![]() Yollama Zaman: 14-Eylül-2009 Saat 20:42 |
|||||||||||||||
|
eyvallah saolasın..
|
||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
| << Geri Sayfa 5 ileri >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Yollama Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevaplar Silme Kapalı Forumdaki Cevaplar Duzenle Kapalı Forumda Anket Ama Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|